SPRZEDAŻ PÓŁTUSZY WIEPRZOWYCH Warszawa i okolice

Półtusze wieprzowe klasy S pochodzą z naszej własnej chlewni

  • Przy zamówieniach z dowozem minimalne zamówienie to 1 tona
  • Preferujemy odbiór osobisty lub ewentualnie dowóz w promieniu 50 km od zakładu (transport wyłącznie leżący)

Posiadamy w sprzedaży wysokogatunkowe półtusze wieprzowe klasy S, które pochodzą z naszej własnej hodowli. 

Dzięki odpowiedniemu doborowi ras (Naima i Pebx), stałemu nadzorowi wykwalifikowanej kadry i współpracy z firmą Cargill (Światowy lider w zakresie produkcji pasz dla zwierząt) osiągnęliśmy bardzo wysokie współczynniki mięsności średnio 58-60%.

Wszystko to wpływa na to, że w naszych półtuszach bardzo rozwinięte są najbardziej pożądane mięśnie (schab , kark, szynka łopatka).

Od wielu lat sprzedajemy mięso z naszych tuczników we własnych sklepach. Dorobiliśmy się rzeszy wiernych Klientów, którzy doceniają jakość naszego mięsa.

Cena mięsa wieprzowego często się zmienia. Skontaktuj się z nami najlepiej telefonicznie, by otrzymać aktualną ofertę cenową.
tel: 797 312 258

 

     

    półtusze wieprzowe

    Dane firmy:
    SmakiGarwolina Arkadiusz Wiśnicki
    Adres firmy: ul. Wiejska 19
    08-400 Garwolin
    NIP: 8261942863
    Regon: 366048150

    Dane do faktury i przelewu:
    SmakiGarwolina Arkadiusz Wiśnicki
    Nr konta bankowego NEST BANK:
    66 1870 1045 2078 1005 4924 0001

    Biuro handlowe otwarte:
    tel: 797 312 258
    e-mail: biuro@smakigarwolina.pl

    pon.- pt. 8.00 – 17.00
    sob. 9.00 – 13.00

    O NAS:

    \

    SKLEPY FIRMOWE

    Zapraszamy do naszych sklepów stacjonarnych w Garwolinie i Pilawie.

    \

    OFERTA

    W ofercie mamy ok. 100 gatunków wędlin i wyrobów wędliniarskich i pełen asortyment mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.

    \

    NAWIĄŻ WSPÓŁPRACĘ

    Zapraszamy do współpracy: Franczyzobiorców, sklepy spożywcze, hotele, restauracje.

    \

    SPRZEDAŻ

    Prowadzimy sprzedaż hurtową i detaliczną.

    \

    PRODUKCJA ZAKŁADOWA

    Jesteśmy producentem wysokiej jakości mięsa i wędlin. Produkujemy ok. 10 ton/tydzień.

    \

    WŁASNA CHLEWNIA

    Własna hodowla zapewnia nam 80% zapotrzebowania na surowiec rzeźny.