SPRZEDAŻ PÓŁTUSZY WIEPRZOWYCH Warszawa i okolice
Półtusze wieprzowe klasy S pochodzą z naszej własnej chlewni
- Przy zamówieniach z dowozem minimalne zamówienie to 1 tona
- Preferujemy odbiór osobisty lub ewentualnie dowóz w promieniu 50 km od zakładu (transport wyłącznie leżący)
Posiadamy w sprzedaży wysokogatunkowe półtusze wieprzowe klasy S, które pochodzą z naszej własnej hodowli.
Dzięki odpowiedniemu doborowi ras (Naima i Pebx), stałemu nadzorowi wykwalifikowanej kadry i współpracy z firmą Cargill (Światowy lider w zakresie produkcji pasz dla zwierząt) osiągnęliśmy bardzo wysokie współczynniki mięsności średnio 58-60%.
Wszystko to wpływa na to, że w naszych półtuszach bardzo rozwinięte są najbardziej pożądane mięśnie (schab , kark, szynka łopatka).
Od wielu lat sprzedajemy mięso z naszych tuczników we własnych sklepach. Dorobiliśmy się rzeszy wiernych Klientów, którzy doceniają jakość naszego mięsa.
Cena mięsa wieprzowego często się zmienia. Skontaktuj się z nami najlepiej telefonicznie, by otrzymać aktualną ofertę cenową.
tel: 797 312 258

Dane firmy:
SmakiGarwolina Arkadiusz Wiśnicki
Adres firmy: ul. Wiejska 19
08-400 Garwolin
NIP: 8261942863
Regon: 366048150
Dane do faktury i przelewu:
SmakiGarwolina Arkadiusz Wiśnicki
Nr konta bankowego NEST BANK:
66 1870 1045 2078 1005 4924 0001
Biuro handlowe otwarte:
tel: 797 312 258
e-mail: biuro@smakigarwolina.pl
pon.- pt. 8.00 – 17.00
sob. 9.00 – 13.00

O NAS:
SKLEPY FIRMOWE
Zapraszamy do naszych sklepów stacjonarnych w Garwolinie i Pilawie.
OFERTA
W ofercie mamy ok. 100 gatunków wędlin i wyrobów wędliniarskich i pełen asortyment mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.
NAWIĄŻ WSPÓŁPRACĘ
Zapraszamy do współpracy: Franczyzobiorców, sklepy spożywcze, hotele, restauracje.
SPRZEDAŻ
Prowadzimy sprzedaż hurtową i detaliczną.
PRODUKCJA ZAKŁADOWA
Jesteśmy producentem wysokiej jakości mięsa i wędlin. Produkujemy ok. 10 ton/tydzień.
WŁASNA CHLEWNIA
Własna hodowla zapewnia nam 80% zapotrzebowania na surowiec rzeźny.