Prowadzimy sprzedaż
mięsa wieprzowego i półtusz wieprzowych z własnej chlewni. 

Prowadzimy sprzedaż mięsa wieprzowego i półtusz wieprzowych

Zakład masarski znajduje się w Garwolinie w województwie mazowieckim. Specjalizujemy się w hodowli trzody chlewnej, produkcji półtusz wieprzowych i wyrobów wędliniarskich.

Posiadamy w sprzedaży wysokogatunkowe półtusze wieprzowe klasy S, które pochodzą z naszej własnej hodowli. Dzięki odpowiedniemu doborowi ras (Naima i Pebx), stałemu nadzorowi wykwalifikowanej kadry i współpracy z firmą Cargill (Światowy lider w zakresie produkcji pasz dla zwierząt) osiągnęliśmy bardzo wysokie współczynniki mięsności średnio 58-60%.

Wszystko to wpływa na to, że w naszych półtuszach bardzo rozwinięte są najbardziej pożądane mięśnie (schab , kark, szynka łopatka). Od wielu lat sprzedajemy mięso z naszych tuczników we własnych sklepach. Dorobiliśmy się rzeszy wiernych Klientów, którzy doceniają jakość naszego mięsa.

 

  • Preferujemy odbiór osobisty lub ewentualnie dowóz w promieniu 50 km od zakładu (transport wyłącznie leżący)
  • Przy zamówieniach z dowozem minimalne zamówienie to 1 tona
  • Cena półtuszy wieprzowej 8 zł netto/kg

Dane firmy:
SmakiGarwolina Arkadiusz Wiśnicki
Adres firmy: ul. Wiejska 19
08-400 Garwolin
NIP: 8261942863
Regon: 366048150

Dane do faktury i przelewu:
SmakiGarwolina Arkadiusz Wiśnicki
Nr konta bankowego NEST BANK:
66 1870 1045 2078 1005 4924 0001

Biuro handlowe otwarte:
pon.- pt. 8.00 – 17.00
sob. 9.00 – 13.00
tel: 797 312 258
e-mail: biuro@smakigarwolina.pl

O NAS:

\

SKLEPY FIRMOWE

Zapraszamy do naszych sklepów stacjonarnych w Garwolinie i Pilawie.

\

OFERTA

W ofercie mamy ok. 100 gatunków wędlin i wyrobów wędliniarskich i pełen asortyment mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.

\

NAWIĄŻ WSPÓŁPRACĘ

Zapraszamy do współpracy: Franczyzobiorców, sklepy spożywcze, hotele, restauracje.

\

SPRZEDAŻ

Prowadzimy sprzedaż hurtową i detaliczną.

\

PRODUKCJA ZAKŁADOWA

Jesteśmy producentem wysokiej jakości mięsa i wędlin. Produkujemy ok. 10 ton/tydzień.

\

WŁASNA CHLEWNIA

Własna hodowla zapewnia nam 80% zapotrzebowania na surowiec rzeźny.

ZAJRZYJ DO NAS NA BLOGA

Ile mięsa jest w parówkach?

Nasze wędliny SmakiGarwolina wytwarzamy na podstawie tradycyjnych receptur. Nie stosujemy konserwantów, a ilości dodatków funkcjonalnych ograniczyliśmy do minimum. Stosujemy zasadę, której trzymamy się od lat - tylko wysoka jakość, bez chemii, bez polepszaczy. Nasze...

Jak kupić zdrowe, dobrej jakości mięso?

Jak wybrać zdrowe mięso? Najlepszy wybór to mięso bezpośrednio od hodowcy, lokalnego producenta, który ma własną chlewnię. Mięso z sieciówek jest najczęściej gorszej jakości, skupują oni od dużych ubojni. Jak wybrać dobre mięso w sklepie? Unikaj mięsa, które ma kolor...

Wywiad z właścicielem SmakiGarwolina

Zapraszam do lektury wywiadu jaki udzielił Arkadiusz Wiśnicki obecny właściciel firmy SmakiGarwolina. M.in. dlaczego zmienie uległa nazwa firmy, co się zmieniło w firmie na przestrzeni lat? Jaki jest obecny klient kupujący mięso, wędliny? Zapraszamy do...

X